Ανοικτό κάλεσμα CityGreeners Into Action

Το CityGreenersIntoAction αφορά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα (στο πλαίσιο του Erasmus+), σχετικά με την επανάχρηση δημόσιων και ιδιωτικών παραμελημένων χώρων. Με συμμετέχοντες από Ελλάδα, Ιταλία Γαλλία, Σερβία και Γεωργία και θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, σε ένα 10ήμερο σεμινάριο 20-30 Απριλίου 2015.

Εμπνευσμένο από τους Αντάρτικους Κήπους (GuerillaGardening), με τη χρήση πρακτικών περμακουλτούρας και αειφόρας ανάπτυξης, προσπαθεί να δώσει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία για να αποκτήσουν μια ιδέα πάνω στη βιοποικιλότητα, τη μείωση των αποβλήτων και την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Παραμελημένα πάρκα, εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, νησίδες, πεζοδρόμια και οποιασδήποτε μορφής χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καμβάδες για την αντάρτικη αυτή δράση.

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως διαμονή και σίτιση, ενώ ο κάθε συμμετέχοντας πληρώνει τα έξοδα μεταφοράς (μιας και αυτά δεν καλύπτονται για εγχώριες συμμετοχές).

Απευθυνόμαστε σε:

  • Άτομα που εργάζονται με νέους και θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στην βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη

  • Άτομα που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν σε πεδία περιβαλλοντολογικού τομέα

  • Άτομα που ασχολούνται με την καλλιέργεια και τη φύση

  • Άτομα με εμπειρία πάνω σε καλές πρακτικές και γνώση σχετικά με τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος, τη μείωση των αποβλήτων και της ανθρώπινης επίδρασης πάνω στη φύση

  • Άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μία διεθνή συνεργασία σχετικά με θέματα και στρατηγικές αειφόρας ανάπτυξης.

Αν είστε ένας από τους 5 Έλληνες συμμετέχοντες που αναζητούμε, συμπληρώστε και στείλτε μας την επισυναπτόμενη αίτηση στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το σεμινάριο χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Προσεχώς Κοιν.Σ.Επ. – Σφακτηρίας 10 Καλαμάτα

+30 2721402442 - +30 6980173135 - Υπεύθυνος Επικοινωνίας Νίκος Μπουσούνης

www.prosexws.org - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

index   128156 Logo Erasmus   60ko

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 20-30 Aπριλίου
  • Διεύθυνση: Σφακτηρίας 10
Τελευταία τροποποίηση στις%PM, %21 %420 %2015 %12:%Απρ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού