Re:Think Project - Γιορτή Λαδιού

Για μια φορά ακόμα θα λάβει χώρα η Γιορτή Λαδιού στην Μικρή Μαντίνεια την μεθεπόμενη Κυριακή 20 Ιουλίου. Το ετήσιο ραντεβού θα δοθεί στις 21:00 στην αυλή του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μικρής Μαντίνειας και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η γιορτή στηρίζεται από τον Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαντινέων, τον Χορευτικό Όμιλο «Λεύκιππος» και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μ. Μαντίνειας και Αβίας. Επιπλέον, φέτος η γιορτή θα συνδυασθεί με τα αποκαλυπτήρια των προτομών των δωρητών του κληροδοτήματος Βασίλειο και Ευδοκία Παναγιώταρου. τις οποίες ο Δήμος Καλαμάτας θα ανεγείρει στον περίβολο του ομώνυμου κληροδοτήματος.

Μεταξύ όλων των άλλων όσοι παρευρεθείτε θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και στο εργαστήρι κομποστοποίησης στον ήδη εγκατεστημένο κομποστοποιητή μας, στο χώρο του συλλόγου καθώς και να ενημερωθείτε από μέλη της ομάδας του Re:think για το δίκτυο συνοικιακής κομποστοποίησης όπως επίσης και πώς μπορεί κάποιος να λάβει μέρος σε αυτό.
Θα χαρούμε πολύ να δηλώσετε ενδιαφέρον και να βοηθήσετε να επεκταθεί το δίκτυό μας και στην πανέμορφη περιοχή της Μ. Μαντίνειας...!

Όσοι έχετε την υπομονή να μείνετε μέχρι τέλους της γιορτής θα "ανταμοιφθείτε" συμμετέχοντας στην δημιουργία σπορόφυτων σε RE:THINK γλαστράκια και σπόρια απο παραδοσιακές ποικιλλίες που καλλιεργουνται στο Αγροκτημα Φυσικής και Παραδοσιακής καλλιέργειας Φοίφα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Κυριακή 20 Ιουλίο
  • Ώρα: 21:00
  • Διεύθυνση: Πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικρής Μαντίνειας
  • Πληροφορίες: Είσοδος Ελεύθερη
Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %21 %363 %2014 %10:%Ιουλ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού