Run Greece Πάτρας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλωσορίζει και φέτος την σημαντική πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, τη διοργάνωση στην Πάτρα, των αγώνων δρόμου «Run Greece», που θα διεξαχθούν στις 12 Οκτωβρίου.

''Ο μαζικός αθλητισμός, μακριά από την εμπορική εκμετάλλευση, το ντόπινγκ, το ρατσισμό, τη βία και τη διαφθορά, παρέχει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στην κοινωνία, και διασφαλίζει την ανάπτυξη κοινοτήτων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, ο αθλητισμός κατείχε και κατέχει σημαντική θέση στη ζωή πολλών πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και διαδραματίζει σημαντικό κοινωνικό ρόλο. Άλλωστε, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας περιλαμβάνεται η Αρχαία Ολυμπία, η κοιτίδα του Ολυμπισμού, ένα παγκόσμιο ορόσημο για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη συναδέλφωση και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. 

Καλούμε στο «Run Greece Πάτρα», που συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, την Ε.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων, όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν, αφού εκτός από την παρακίνηση για ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό, η διοργάνωση έχει έναν ακόμα σημαντικό σκοπό.

Από τη συμμετοχή όλων των δρομέων, μικρών και μεγάλων, τα χρήματα και τις χορηγίες της διοργάνωσης, θα συνδράμουν σε δραστηριότητες και ενέργειες που προάγουν το κοινωνικό όφελος, κάνοντας πολυδιάστατο το κοινωνικό έργο του «Run Greece» και για μία ακόμη χρονιά ένα σημαντικό ποσό θα δοθεί σε ίδρυμα της Πάτρας.''

Πληροφορίες για την συμμετοχή και διεξαγωγή των αγώνων εδώ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
  • Ώρα: 10:00 - 11:30
  • Διεύθυνση: Κλειστό Προπονητήριο Στίβου Λαδόπουλου
Τελευταία τροποποίηση στις%PM, %31 %579 %2014 %14:%Οκτ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού