×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.
A+ A A-

Κήπων Τέχνη Κήπων Τέχνη

Η Κήπων Τέχνη ΜΙΚΕ ιδρύθηκε το 2013 εμπνευσμένη από την αμέριστη αγάπη για τα φυτά του κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό τόσο του ιδιώτη καταναλωτή όσο και του επαγγελματία κηποτέχνη, με την προμήθεια προϊόντων και την παροχή συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών.
Η Κήπων Τέχνη ΜΙΚΕ συνεργάζεται με έμπειρους γεωπόνους, διακοσμητές και τεχνίτες εξωτερικού χώρου. Για να μπορέσει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, ενημερώνεται για τις νέες μεθόδους και τις τεχνολογικές εξελίξεις που εμφανίζονται.
Ειδικότητά της είναι οι κατασκευές εξωτερικών χώρων, η αρχιτεκτονική τοπίου καθώς και τα αρδρευτικά συστήματα και οι αυτοματισμοί κήπων. Η πρόσφατη συνεργασία με την εταιρεία "Κηπόκοσμος" επέκτεινε τις δραστηριότητές της στα είδη κήπου, στην ανάπτυξη καλλωπιστικών φυτών και ειδών κήπου και βεράντας.

Διεύθυνση

  • Οδός: Ακρίτα 63
  • ΤΚ: 24100
  • Πόλη: Καλαμάτα

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 6977399678
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Studio F - Photo Studio

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού