"Δες το αλλιώς" στο Κύτταρο Καλαμάτας την Κυριακή 19/6

Μία ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Άλλεν και του Τζιμ Τζάρμους, αλλά και των Ρέππα-Παπαθανασίου, με ηθοποιούς που έχουμε αγαπήσει στη μικρή και μεγάλη οθόνη. 

Πρόκειται για μια θεταρική παράσταση που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, να ξεχαστούμε και να γελάσουμε. 

Με μία χιουμοριστική ματιά απέναντι στα πρέπει και στα μη που αναγκαζόμαστε να ζήσουμε αλλά και στις αλήθειες και στην εικόνα που αναγκαζόμαστε να δείξουμε στους άλλους.

Άνθρωποι κολλημένοι ή ονειροπόλοι, άνθρωποι τρελοί ή ψεύτες, μόνοι ή σεξομανείς,  φιλόσοφοι ή κερατωμένοι, επιτυχημένοι αλλά και κατεστραμμένοι οικονομικά,  ταμίες σε τράπεζες, wanna be τραγουδίστριες,, ταξιτζούδες, διαφημιστές, νεοεπιχειρηματίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς παρελαύνουν από το Square και μας προτρέπουν…. να το δούμε αλλιώς.

Η μανιοκαταθλιπτική barwoman καταγράφει με σχολαστικότητα κάθε τους αντίδραση για να συγκεντρώσει υλικό για το πολυαναμενόμενο βιβλίο της με τίτλο « Τι είναι ο άνθρωπος».

Παίζουν οι : Νίκος Γεωργάκης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αγγελική Καρυστινού, Μάρα Μπαρόλα και Φωτεινή Ντεμίρη. Σκηνοθεσία Σταύρος Στάγκος.

Η παράσταση έρχεται στο Kyttaro Music Bar, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στις 22:00.

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

 

Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %21 %319 %2016 %09:%Ιουν
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού