Εγκαίνια της Επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τεγέας

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η ΛΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τεγέας. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Το αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας, ένα από τα πρώτα Μουσεία του ελεύθερου ελληνικού κράτους, αλλάζει σελίδα και εισέρχεται δυναμικά στον 21ο αιώνα. Πέρα από τις παραδοσιακές αξίες της διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς δημιουργείται ένας πολυδύναμος χώρος πολιτισμού που στόχο έχει να ανανεώσει την επικοινωνία του κοινού με τις αρχαιότητες. Ιδιαίτερη έμφαση στο στήσιμο του Μουσείου δόθηκε στις ψηφιακές εφαρμογές αρχαιολογικού - ιστορικού περιεχομένου, των οποίων ο προγραμματισμός έγινε για πρώτη φορά σε εντελώς νέα πλατφόρμα. Οι εφαρμογές αυτές υποστηρίζονται από τα ψηφιακά μέσα του Μουσείου, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που εισήχθησαν για πρώτη φορά στον ελλαδικό χώρο για τις ανάγκες της επανέκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο και τις συλλογές του μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου: http://www.tegeamuseum.gr/

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014
  • Ώρα: 18:00
  • Διεύθυνση: Χωριό Αλέα, 9χμ περίπου νοτιοανατολικά της Τρίπολης
Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %07 %326 %2014 %09:%Οκτ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού