Εγκαίνια για την έκθεση του Χρήστο Βελισσάρη στο Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας

Το Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας, τον τρίτο πια χρόνο της λειτουργίας του, με ξεκάθαρο στόχο πάνω στις επιλογές του, συνεχίζει την πολιτιστική του προσφορά στο κοινό της Καλαμάτα.

Χθες, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, παρουσίασε έναν νέο Καλαματιανό καλλιτέχνη, που έκανε τα πρώτα βήματα της εικαστικής του διαδρομής ως σπουδαστής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας, τον Χρήστο Βελισσάρη, ο οποίος ειδικεύεται στην χαρακτική και πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί φιλότεχνοι, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του ΚΤΚ να παρουσιάζει νέους καλλιτέχνες, αλλά και για την ποιότητα των καλλιτεχνικών έργων που παρουσιάζονται.

Οι δύο πρόσφατες εικαστικές εκθέσεις, η ομαδική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος» με τα χαρακτικά έργα των Καθηγητών του τομέα χαρακτικής της ΑΣΚΤ Αθήνας και η τωρινή στο ΚΤΚ, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών συμπολιτών μας, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μελετήσει τη χαρακτική σε βάθος, στο χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου, γεγονός το οποίο θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

Διάρκεια έκθεσης: έως 20/3
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα –Παρασκευή 14.00 – 21.00
                           Σάββατο 10.30 -17.00
ΧώροςΚέντρο Τέχνης Καλαμάτας, Ναυαρίνου 8 (Εικαστικό Εργαστήρι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: έως 20/3
  • Ώρα: Δευτέρα –Παρασκευή 14.00 – 21.00 Σάββατο 10.30 -17.00
  • Διεύθυνση: Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας, Ναυαρίνου 8
Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %23 %399 %2015 %10:%Μαρ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού