Εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου σκηνοθέτη Θ. Αγγελόπουλου στην Καλαμάτα

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας καθορίσθηκε ο ανώτατος αριθμός παραστάσεων που είναι δυνατόν να δοθούν στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ, σε 40 ετησίως.
Επισημαίνεται ότι το Σάββατο 14 Μαρτίου, το βράδυ, στο πλαίσιο διήμερης εκδήλωσης για το έργο και τη μεγάλη προσφορά του σκηνοθέτη και συμπατριώτη μας Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το όνομά του θα αποδοθεί στο αμφιθέατρο αυτό, σε εφαρμογή αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου, θα διεξαχθεί αφιέρωμα στο σκηνοθέτη, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιασθούν - στο προαναφερθέν αμφιθέατρο - 4 ταινίες του δημιουργού και θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για το έργο του, ενώ θα συμμετάσχουν στενοί του συνεργάτες.
Τις εκδηλώσεις, που θα έχουν ελεύθερη είσοδο, θα διοργανώσουν σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινωφελή του Επιχείρηση «Φάρις» οι πολιτιστικοί φορείς Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, Πολιτιστικός Αντίλογος και Φεστιβάλ «Μηδέν».
Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας επωμίσθηκε το κόστος, άνω των 10.000 ευρώ, για το σύστημα πυρόσβεσης σε όλο το κτήριο, αλλά και για τεχνικές παρεμβάσεις στα υπόγεια.

Πηγή: www.tharrosnews.com

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου
  • Διεύθυνση: Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ
Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %17 %407 %2015 %10:%Φεβ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού