"Εκπαιδεύοντας τον παππού στο Διαδίκτυο" στην Καλαμάτα

"Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο" στην Καλαμάτα στο Εργατικό Κετρο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου: 11:30 και 17:30 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου:09:30 και 11:30.

Την παράσταση έχει γράψει ο συγγραφέας της Φάρμας του Διαδικτύου και Υπεύθυνος της γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Γιώργος Κορμάς.

Είναι μια παράσταση που ασχολείται με προβλήματα από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου (συμπεριφορές εξάρτησης, cyber bullying κ.ά. ), το ρόλο της οικογένειας, καθώς και με τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

Ο Νίκος, ένας έφηβος με συμπεριφορές εξάρτησης στα διαδικτυακά παιχνίδια, αναγκάζεται να συμβιώσει με τον ψηφιακά αναλφάβητο παππού του για λίγες ημέρες. Μέσα από μια εξαιρετική πλοκή ο παππούς και ο εγγονός ανταλλάσσουν εμπειρίες ζωής και διαδικτύου. Ο Νίκος με τη βοήθεια του παππού του καταφέρνει να αντιληφθεί τις χαρές και τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου καθώς και τη δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων.

Ο παππούς μαγεύεται από τον διαδικτυακό κόσμο και τις δυνατότητες του και παράλληλα καταφέρνει να φανεί χρήσιμος στην αντιμετώπιση των συγχρόνων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.

Η παράσταση απευθύνεται σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε ενήλικες και ηλικιωμένους. 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Δραματουργία: Ρούφας Γεώργιος 
Κείμενο: Κορμάς Γεώργιος 

Παίζουν: Νίκος Τουλιάτος, Mάρω Χαραλαμπίδου, Γεωργία Ιωαννίδου, Γιάννης Σοφικίτης, Φιλική συμμετοχή: Βαγγέλης Ζαπαντιώτης. 

Εισητήρια: Κανονικό 8 ευρώ, Μαθητικό 5 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις για Σχολεία, Ομάδες, παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα με την κα Στελλίνα Ανεμά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στο τηλέφωνο 6973 56 69 62.  

Τελευταία τροποποίηση στις%PM, %28 %506 %2016 %13:%Νοε
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού