Kalamata Street Fashion Show & 27210 Pop Up Shops

23 Απριλίου και ωρα 19:00 θα γίνει παρουσίαση 38 Ελλήνων σχεδιαστών με μόδα και καινοτόμα προιόντα που ανάγουν το Ελληνικό σχέδιο. Στις 22 Απριλίου το απόγευμα και ωρα 18:00 θα γίνουν ομιλίες απο τους σχεδιαστές στην βιβλιοθήκη στο Πνευματικό κεντρο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπο την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και την συνδιοργάνωση του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρία Κάλλας του Μ.Σ.Κ., της δημιουργικής ομάδας της εταιρείας "Ladi Biosas-Λάδι Βιώσας"- Φώφη Νικολαίδη και του καφέ art “Oi Κούνιες”. 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει αποκλειστικά, χειροποίητα προιόντα (ρουχισμό, υποδήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά κλπ) και να δώσει τη δυνατότητα σε Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, που θα έχουν μια ισχυρή προβολή οχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε Εθνικό και στο εξωτερικό.
Βασικό κομμάτι της εκδήλωσης είναι φυσικά και το “1st Kalamata Street Fashion Show” που δεν είναι τίποτα άλλο από μια υπαίθρια πασαρέλα που θα δημιουργηθεί σε όλο το μήκος του πεζόδρομου της οδού Αμφείας στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.
Στην πασαρέλα αυτή θα παρουσιαστούν σειρές ρούχων από αναγνωρισμένους σχεδιαστές του εξωτερικού (Βἐλγιο και Ολλανδία) και της Ελλάδας καθώς και από τοπικά atelier.
Ο κόσμος της Καλαμάτας θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα 27210 Pop Up Shops που θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μέσα στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο, να δει από κοντά και να αγοράσει προιόντα των σχεδιαστών, σε συγκριτικά χαμηλές τιμές με μέρος των εσόδων να διατίθενται στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας & τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας.

Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %11 %350 %2016 %10:%Μαϊ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού