Κυριακή στο Αγρόκτημα- RE:THINK

Το Αγρόκτημα φυσικής καλλιέργειας ΦΟΙΦΑ προσκαλεί στο αγρόκτημά φίλους και μέλη του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποποίησης Καλαμάτας, φίλους και μέλη της Τράπεζας Σπόρων του αγροκτήματος , την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ο λόγος της πρόσκλησης των μελών είναι για να γνωριστούν, να χαλαρώσουν, να φάνε και να πιούν μαζί μέσα από ενα συλλογικό πικ νικ στο κτήμα, να ανταλλάξουν απόψεις , να παίξουν ελεύθερα στο γρασίδι, να εξερευνήσουν την κομποστοποίηση, να μάθουν πώς να μειώνουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, όπου και αν βρίσκονται , να εξερευνήσουν την Τράπεζα Σπόρων, να ανταλλάξουν σπόρους, να μάθουν για τον κύκλο του φυτού και να δημιουργήσουν σπορόφυτα, να δημιουργήσουν εικαστικά έργα απο φυσικά και άλλα υλικά, και γενικά ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

RE:THINK NATURE, RESPECT OURSELVES

Είσοδος ελεύθερη, διαδώστε ελεύθερα και όποιος θελει να βοηθήσει με την προετοιμασία της εκδήλωσης, ας επικοινωνήσει στο 2721022505 ή με μην. στο inbox στη Facebook σελίδα.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Μαζεύονται υπογραφἐς από τους χρήστες-μέλη του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης για την συλλογική διεκδίκηση της μείωσης των Δημοτικών Τελών μας.

Όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει φαγητό ή ποτό για το συλλογικό τραπέζι

Όποιος θέλει μπορεί να φέρει να ανταλλάξει σπόρους παραδοσιακούς, αφοὐ τους έχει συσκευάσει αναγράφοντας είδος και ημερομηνία συλλογής/αποξήρανσης

Σε περίπτωση βροχής υπάρχει κλειστός χώρος, σχετικά περιορισμένος

Πληρ.2721022505, 6972755079

Τελευταία τροποποίηση στις%PM, %28 %507 %2016 %13:%Νοε
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού