Ο ορειβατικός κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου στο χωριό Μαγγανιακό της Κεντρικής Μεσσηνίας. Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογός έχει επιλέξει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ένα από τα ορεινά χωριά του νομού μας. Φέτος θα απολαύσουμε τη φιλοξενία του όμορφου οικισμού Μαγγανιακό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής από τα γραφεία του ΕΟΣ στο Ανατολικό Κέντρο όπου θα γίνει η αναχώρηση με λεωφορείο για το Μαγγανιακό. Από εκεί με αφετηρία το κέντρο του χωριού θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία μικρής διάρκειας και βαθμού δυσκολίας: (Ώρες πορείας: 2, Βαθμός δυσκολίας: 1) Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο σχολείο του χωριού όπου έχει προγραμματιστεί η κοπή της Πίτας. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γεύμα (φασολάδα) και χορός, προσφορά του Συλλόγου.

Φίλοι και τα Μέλη του ΕΟΣ μπορουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία και στο τηλέφωνο 27210 97733 κάθε βράδυ (μετά τις 9:00). Επίσης στα τηλέφωνα 6977716580, 6944574797

Η προγραμματισμένη ημερομηνία (όπως έχει ανακοινωθεί στο ετήσιο πρόγραμμα εξορμήσεων του συλλόγου) για την κοπή της πίτας στις 25/01/15 μεταβάλλεται λόγω τις διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %19 %379 %2015 %10:%Ιαν
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού