Πενθήμερο μουσικών εκδηλώσεων από τη ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο

Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων των μαθητών των σχολών της ΦΑΡΙΣ, αποχαιρετούν την άνοιξη και καλωσορίζουν το καλοκαίρι με ένα πενθήμερο εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεν έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 2 Ιουνίου η σημαντική πιανίστα Αλεξία Μουζά θα διδάξει προχωρημένους μαθητές του Ωδείου σε ένα masterclass πιάνου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 16.00έως τις 20.00.Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη για το κοινό.
  • Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η τάξη προπαιδείας του Ωδείου θα αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την άνοιξη παρουσιάζοντας τραγούδια σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη στον πεζόδρομο της Αριστομένους (κοντά στο Δημαρχείο) στις 19.30.
  • Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20.30 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, σε συνεργασία θα προβληθεί η γαλλική ταινία «Τα παιδιά της Χορωδίας» σε σκηνοθεσία του Christophe Barratier και την υπέροχη μουσική του Bruno Coulais με είσοδο ελεύθερη.
  • Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 21.00 θα παρουσιαστεί το λαϊκό παραμύθι «Το χρυσό Βεργί» σε αφήγηση Κατερίνας Γυφτάκη και μουσική D.John Forrow. Παίζουν οι μουσικοί D.John Forrow (ηλεκτρική κιθάρα), Βίκη Βασιλειάδη(φλάουτο), Αντώνης Κουφουδάκης (κιθάρα),Νικόλας Παλαιολόγος (Ούτι, Γυαλί ταμπούρ, κ.α.) και ο Νίκος Τσότρας (ηλεκτρικό μπάσο). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον «μυστικό κήπο» της οδού Ψαρών 98(απέναντι από τις μπασκέτες του πάρκου) που ευγενικά παραχωρείται από τον κύριο Γιώργο και την κυρία Μαρίνα Τέτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Τέλος την Δευτέρα 6 Ιουνίου, ύστερα από έντονη επιθυμία των φίλων της Τζαζ, το Τζαζ τρίο του Σπύρου Μάνεση θα επισκεφτεί την πόλη μας για μια βραδιά τζαζ στο ωδείο στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο.
Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %07 %344 %2016 %10:%Ιουν
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού