"Τα ψηλά βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου στην Καλαμάτα

Η παιδική παράσταση "Τα ψηλά βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου θα παρουσιαστεί στο Κάστρο Καλαμάτας στις 10 Αυηούστου.

Η παράσταση διατηρώντας το λόγο και τις εικόνες του βιβλίου αυτούσια προσφέρει την αίσθηση σε κάποιον ακόμα και αν δε γνωρίζει το βιβλίο ότι το έχει διαβάσει.

Τα σκηνικά της παράστασης εμπλουτίζονται με ψηφιακές προβολές υψηλής ανάλυσης από κινούμενα σχέδια (3D Animation), που βασίζονται στις αυθεντικές εικόνες του βιβλίου, όπως ακριβώς τις σχεδίασε ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου. Πρώτη φορά σε οικογενειακή παράσταση, ψηφιακές προβολές κινούμενων σχέδιων συγχρονίζονται και αλληλεπιδρούν με την κίνηση των ηθοποιών, συνθέτοντας ένα υπέροχο βουκολικό περιβάλλον, με δάσος, άστρα και ουρανό.

Η πρωτότυπη μουσική είναι του Θωμά Καραχάλιου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, η χορογραφία του Δημήτρη Μαργαρίτη, τα ψηφιακά βίντεο του Νίκου Τσιμούρη, τα κινούμενα σχέδια του Βαγγέλη Σιγάλα. Βοηθοί σκηνοθέτη ήταν οι Αναστασία Σιωπίδου, Νίκος Μαραθάς, βοηθός σκηνογράφου η Αναστασία Αγαθού, εκπαιδευτική σύμβουλος η Ειρήνη Ιακώβου. 

Παίζουν οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνος Στεφανάκης, Θανάσης Δόβρης, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Κλεοπάτρα Μάρκου, Σωτήρης Μεντζέλος, Παντελής Φλατσούσης, Νικορέστης Χανιωτάκης.

Τιμές εισιτηρίων:10 ευρώ

Τελευταία τροποποίηση στις%AM, %11 %336 %2016 %10:%Αυγ
επιστροφή στην κορυφή

Φαρμακεια

Καμία εκδήλωση

Calendar

KalamataMall.gr

Συνδεθείτε ή Δημιουργία Λογαριασμού